شبكه خبري نفت و انرژي ايران

منو اصلی

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور

logo

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور
  • بهره‌برداری از نخستین اسکله گاز مایع بندر صادراتی تمبک

  • حاشیه‌نشینان چابهار به همت بنیاد مستضعفان برق‌دار می‌شوند

  • تدوین برنامه بلندمدت برای حفظ شرایط تولید گاز

  • سوکار: قیمت نفت به ۸۰ دلار می‌رسد

  • احمد زکی یمانی؛ مردی آشنا برای سیاره زمین

  • ال‌پی‌جی خوراک خودرو شود یا پتروشیمی‌ها؟

  • سرنوشت قیمت بنزین و سهمیه‌بندی سوخت در سال آینده

  • دولت تدبیر و امید چقدر درآمد نفتی داشت؟

  • آغاز دوگانه‌سوز کردن خودروهای مسافربر اینترنتی

  • ایران در احداث سازه‌های بزرگ آبی در بین کشورهای پیشرفته

نفتویژه
صفحه اصلی›نفت›ایران آماده افزایش تولید نفت به میزان پیش از تحریم‌هاست

ایران آماده افزایش تولید نفت به میزان پیش از تحریم‌هاست

توسط ghasemi
۱۳۹۹-۱۰-۲۸
0

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت: ایران آماده است کاهش تکلیفی تولید نفت را هر زمانی که اعلام شود، متوقف کرده و تولید نفت را در یک روز به ۹۵ درصد از تولید پیش از تحریم‌ها برساند.

به گزارش ایران‌پترونت، «احمد محمدی» با تاکید بر اینکه علاوه بر طرح های نگهداشت و افزایش تولید نفت که هفته گذشته به امضا رسید طرح های دیگری نیز برای حفظ سطح تولید خود دارد، ادامه داد: علاوه بر این طرح ها، پروژه هایی به صورت برنامه های مالی و عملیاتی سالیانه داریم که پیگیری می شود و شامل بخش های سطح الارضی و تحت الارضی مانند عملیات چاه ها، تاسیسات و خط لوله است.

وی افزود: پروژه های متعدد سالانه و روزانه در این طرح تعریف شده است.

محمدی تاکید کرد: با اجرای این طرح ها، علاوه بر آنکه از کاهش تولید جلوگیری می شود، سطح و توان تولید مناطق نفتخیز را بالا می بریم، تا اهداف وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران را در دوره زمانی مورد نظر فعال کنیم.

وی گفت: بیش از ۸۰ درصد از ظرفیت تولید نفت در کشور در مناطق نفتخیز جنوب است. بنابراین با توجه به هدف گذاری دولت برای صادرات ۲.۳ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در روز طی سال ۱۴۰۰، سهم بزرگی از نفتی که قرار است تولید و صادر شود، در مناطق نفتخیز جنوب خواهد بود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب ادامه داد: در هر بازه زمانی مد نظر شرکت ملی نفت ایران، آماده توقف کاهش تکلیفی تولید نفت و بازگشت به سطح تولید پیش از تحریم ها هستیم.

به گفته محمدی، آمادگی بازگشت تولید نفت در این شرکت تا آنجا است که در یک روز می توانیم تولید نفت را به حدود ۹۵ درصد تولید پیش از تحریم ها برسانیم.

به گزارش ایرنا، ‌ صادرات نفت ایران در سال جاری و به دلیل تحریم‌های دولت ترامپ، کاهش داشته اما همانگونه که وزیر نفت نیز تاکید کرده، ‌ هیچ گاه به صفر نرسیده است. حتی خبرگزاری رویترز در مهرماه سال جاری تایید کرد که صادرات نفت ایران در ماه جاری به شدت افزایش داشته و تا ۱.۵ میلیون بشکه در روز نیز برآورد می‌شود.

همچنین با انتخاب جو بایدن به عنوان رئیس جمهوری بعدی آمریکا که حدود یک ماه دیگر به کاخ سفید می‌رود، ‌امیدها برای بازگشت آمریکا به میز برجام تقویت شده است. با بازگشت آمریکا به برجام، ایران امیدوار خواهد بود تا بتواند مبادلات تجاری در حوزه‌های نفت و تبادلات بانکی را گسترش دهد.

موضوعی که بعد از اجرایی‌شدن برجام در سال ۹۵ نیز محقق شد و ایران به فاصله ۳ ماه توانست تولید نفت خود را به ۳.۸ میلیون بشکه در روز برساند. در مجموع تولید نفت و میعانات گازی ایران در آن سال روزانه به ۴.۸ میلیون بشکه رسید و صادرات نیز به رقم ۳ میلیون بشکه نزدیک شد.

بنابراین دور از ذهن نیست که ایران این‌بار نیز در صورت رفع تحریم‌ها بتواند به سرعت تولید نفت را افزایش دهد و به صادرات ۲.۳ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی در روز برسد./ایرنا

م/۹۸

تگ ها افزایش تولید نفت

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • بین المللویژه

    تولید نفت روسیه ۲۶۰ هزار بشکه در روز افزایش یافت

    ۱۳۹۹-۱۰-۲۸
    توسط ايران پترونت
  • بین الملل

    افزایش تولید نفت عمان در ماه اکتبر

    ۱۳۹۹-۱۰-۲۸
    توسط irpet
  • بین الملل

    قرارداد ۱۸ میلیارد دلاری آرامکو برای افزایش ظرفیت تولید نفت

    ۱۳۹۹-۱۰-۲۸
    توسط ايران پترونت
  • بین الملل

    روسیه تولید نفت را تا ۵۰۰ هزار بشکه در روز افزایش می‌دهد

    ۱۳۹۹-۱۰-۲۸
    توسط ghasemi
  • بین الملل

    نفت در سال ۲۰۲۰ با مازاد عرضه رو به رو می‌شود

    ۱۳۹۹-۱۰-۲۸
    توسط irpet
  • بین المللویژه

    اوپک‌پلاس سیزدهم و نتیجه‌ای پیچیده

    ۱۳۹۹-۱۰-۲۸
    توسط ghasemi

پاسخ دادن لغو پاسخ

این مطالب را نیز می توانید بخوانید

  • گاز

    بزرگترین پروژه صنعت گاز ایران در آستانه افتتاح

  • نفتویژه

    رئیس‌جمهوری: صادرات روزانه ۲.۳ میلیون بشکه نفت عملی است

  • اخبار دیگر

    راهنمای آغاز فعالیت تجارت خارجی در سال ۹۸ با انتشارکتاب مقررات صادرات و واردات

قیمت نفت برنت

قيمت نفت وست تگزاس اينترمدييت

  • صفحه اصلی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت متعلق است به شبکه خبری نفت و انرژی ایران