شبكه خبري نفت و انرژي ايران

منو اصلی

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور

logo

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور
  • نفت ۱۰۰ دلاری در راه است؟

  • بهره‌برداری از نخستین اسکله گاز مایع بندر صادراتی تمبک

  • حاشیه‌نشینان چابهار به همت بنیاد مستضعفان برق‌دار می‌شوند

  • تدوین برنامه بلندمدت برای حفظ شرایط تولید گاز

  • سوکار: قیمت نفت به ۸۰ دلار می‌رسد

  • احمد زکی یمانی؛ مردی آشنا برای سیاره زمین

  • ال‌پی‌جی خوراک خودرو شود یا پتروشیمی‌ها؟

  • سرنوشت قیمت بنزین و سهمیه‌بندی سوخت در سال آینده

  • دولت تدبیر و امید چقدر درآمد نفتی داشت؟

  • آغاز دوگانه‌سوز کردن خودروهای مسافربر اینترنتی

نفت
صفحه اصلی›نفت›رشد تقاضای گاز چین در زمستان پیش رو نصف می شود

رشد تقاضای گاز چین در زمستان پیش رو نصف می شود

توسط irpet
۱۳۹۸-۰۸-۱۸
0

مدیر بخش بازاریابی شرکت گاز سینوپک گفت رشد مصرف گاز چین در زمستان سال جاری میلادی نسبت به فصل سرد گذشته ۱۴.۶ درصد کمتر خواهد بود.

به گزارش ایران‌پترونت به نقل از رویترز، انتظار می رود رشد تقاضای گاز طبیعی چین در زمستان سال جاری نسبت به سال قبل نصف شود. مقامات نفتی چین اعلام کردند به خاطر اقتصاد ضعیف تر و قیمت ارزانتر گازوئیل، روند استفاده بیشتر از گاز کند شده است.

پیش بینی می شود تقاضای گاز در این زمستان ۱۴۵  تا ۱۵۰ میلیارد متر مکعب باشد که ۵ تا ۸ درصد بیشتر از سال گذشته است.

منگ یادونگ، مدیر بخش بازاریابی شرکت گاز سینوپک در یک سمینار صنعتی در پکن گفت رشد مصرف گاز در سال جاری نسبت به ۱۴٫۶ درصد فصل سرد گذشته کمتر خواهد بود.

پکن از ۲۰۱۷ برای مبارزه با آلودگی هوا و کاهش آلایندگی کربن، یک کمپین گازسوز کردن به راه انداخته تا  گاز را جایگزین زغال سنگ کند.

این برنامه تغییر زغال سنگ به گاز در زمستان سال جاری ۸ تا ۹ میلیارد متر مکعب به تقاضای گاز طبیعی اضافه خواهد کرد. انتظار می رود استفاده از گاز به جای زغال سنگ، ۱۷ میلیارد متر مکعب به مصرف گاز در کل سال جاری اضافه کند که ۱۲ میلیارد مترمکعب آن مربوط به مصرف کنندگان صنعتی و پنج میلیارد متر مکعب در بخش مسکونی خواهد بود.

پتروچاینا ، بزرگترین تولید کننده و عرضه کننده گاز طبیعی چین انتظار دارد تقاضای گاز مشتریانش در زمستان پیش رو به ۹۴٫۵ میلیارد متر مکعب برسد که ۷ درصد بیشتر از زمستان گذشته است ولی سرعت رشد آن نسبت به ۸٫۸ درصد سال گذشته پایین تر آمده است.

اطلاعات تجاری که در روز جمعه منتشر شد نشان می‌دهد واردات گاز طبیعی چین شامل عرضه از طریق خط لوله و گاز طبیعی مایع از طریق نفت کش ها، برای اولین بار طی سه سال گذشته کاهش یافته است.

از آن جایی که اقتصاد دومین اقتصاد بزرگ جهان با کندترین سرعت طی ۳۰ سال گذشته رشد می کند، آژانس های دولتی چین در ماه های اخیر تاکید کرده اند که کنار گذاشتن زغال سنگ و استفاده از برق و گاز طبیعی بستگی به در دسترس بودن آن ها و مسائل اقتصادی دارد.

پکن همچنین فناوری آلایندگی حداقل خود را با عنوان «زغال سنگ پاک»  بسیار توسعه داده است و تقریباً در ۸۰ درصد ژنراتورهای برق گرمایشی خود از آن استفاده می کند.

م/۹۸

تگ ها چینرشد تقاضای گاز

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • بین الملل

    افزایش تولید نفت خام در چین

    ۱۳۹۸-۰۸-۱۸
    توسط ghasemi
  • بین الملل

    تشکیل بلوک جدید انرژی در برابر تحریم‌های امریکا

    ۱۳۹۸-۰۸-۱۸
    توسط irpet
  • بین الملل

    پیشنهاد سودآور عراق به چین برای توسعه میدان نفتی مجنون

    ۱۳۹۸-۰۸-۱۸
    توسط ghasemi
  • بین المللویژه

    ۸ میلیون بشکه نفت ایران وارد چین شد

    ۱۳۹۸-۰۸-۱۸
    توسط ghasemi
  • نفت

    تکلیف چینی‌ها بالاخره مشخص شد

    ۱۳۹۸-۰۸-۱۸
    توسط irpet
  • بین الملل

    واردات نفت خام چین رکورد زد

    ۱۳۹۸-۰۸-۱۸
    توسط irpet

پاسخ دادن لغو پاسخ

این مطالب را نیز می توانید بخوانید

  • بین المللویژه

    سفر هیئت آمریکایی به «جده» برای تشریح سیاست ترامپ درباره ایران

  • بین الملل

    فشار شرکت‌های نفتی آمریکا به بایدن برای لغو تحریم نفتی ونزوئلا

  • آب و برقویژه

    اعلام آمادگی عراق برای اجرای طرح های آب و فاضلاب توسط ایران

قیمت نفت برنت

قيمت نفت وست تگزاس اينترمدييت

  • صفحه اصلی
  • تماس با ما
  • درباره ما
تمامی حقوق این وبسایت متعلق است به شبکه خبری نفت و انرژی ایران