شبكه خبري نفت و انرژي ايران

منو اصلی

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور

logo

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور
  • آشفتگی و ناپایداری در سیستم انرژی کشور

  • تهاتر برنج پاکستان با گاز مایع ایران

  • ۸۰ درصد جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی در آستانه تعطیلی قرار گرفتند

  • ساخت مزرعه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی توسط پالایشگاه تهران

  • تفاهم‌نامه ۴۰ میلیارد دلاری شرکت ملی نفت ایران و گازپروم روسیه امضا شد

  • رابطه مالی دولت و شرکت ملی نفت اصلاح شد

  • تفاهم‌نامه توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان به ارزش ۷ میلیارد دلار در حضور رئیسی امضا شد

  • وزیر نفت: ۷ میلیارد دلار برای توسعه میدان آزادگان سرمایه‌گذاری می‌شود

  • مختصات انرژی ایران از نگاه بی‌پی

  • روایت شایعات بنزینی دولت سیزدهم

پالایش و پخشویژه
صفحه اصلی›پالایش و پخش›بنزین نه گران می‌شود و نه سهمیه‌بندی جدید

بنزین نه گران می‌شود و نه سهمیه‌بندی جدید

توسط ghasemi
۱۴۰۰-۰۴-۰۸
0

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: نباید به جامعه القا کنیم که سوخت گران می‌شود و یا مصرف مردم محدود می‌شود، اگر طرحی در مجلس بررسی می‌شود حتما باید در راستای مصرف بهینه بوده و قیمت‌ها با زندگی مردم سازگار باشد.

 به گزارش ایران پترونت، فریدون عباسی، درباره برنامه‌های ساماندهی یارانه‌های پنهان اظهار داشت: چند طرح در مجلس درباره یارانه پنهان انرژی مطرح است؛ نخست اینکه بنزین به هر نفر اختصاص داده شود. طرح دیگر اینکه چگونه کسی که بنزین بیشتری مصرف می‌کند هزینه بیشتری بپردازد و در مقابل این اضافه پرداخت بین کسانی خودرو نداشته و از سوخت استفاده نمی‌کنند، توزیع شود و دیگری طرح وان(جایگزین سهمیه‌بندی بنزین) است، البته این طرح‌ها خام است و باید اشکالات اجرایی آنها برطرف شود.

وی افزود: ما تمامی طرح‌های مطرح شده در خصوص یارانه سوخت را بررسی اولیه کرده و نظر کارشناسان مختلف و مشاوران کمیسیون را دریافت کرده و پاسخ هم داده‌ایم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در هر حال مردم نباید دچار استرس و تب و تاب شوند و این طرح‌ها زندگی‌شان را تحت‌تاثیر قرار دهند، طرح‌ها باید پخته و جامع بوده و دولت هم قبول داشته باشد. نباید شتاب‌زده کار کنیم، با دقت بررسی کنیم تا به یک طرح جامع برسیم.

وی یادآور شد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که تمام حامل‌های سوخت را تحت پوشش قرار دهیم و به مردم اجازه دهیم خودشان مصرف را مدیریت کنند.

عباسی گفت: دیدگاه ما بررسی کارشناسی بدون شتاب است حتما درست بررسی کنیم و گردش را کامل در نظر بگیریم یعنی بدانیم اگر احیانا قیمت و میزان مصرف تغییر کند روی چه موارد دیگری تاثیرگذار است، زیرا یک تصمیم کوچک در حامل‌های انرژی روی خیلی از مراکز اقتصاد تاثیر گذاراست، باید حتما نظام حقوق و دستمزد کشور هم در کنار آنها در نظر گرفته شود.

وی تاکید کرد: تغییر در یارانه‌های پنهان سوخت فقط در راستای این است که مردم خود کمک کنند مصرف بهینه شود، قرار نیست قیمت و میزان سوخت تغییر کند.

این نماینده مجلس ادامه داد: باید قدرت صادرات فرآورده برای کشور حاصل شود و از صادرات مردم هم نفع ببرند یعنی کسی که اتومبیل شخصی ندارد هم در یارانه سهیم باشد. درواقع وقتی دارندگان خودرو یارانه سوخت دریافت می‌کنند و کسانی هم که خودرو ندارند در این یارانه سهیم باشند، ما باید به یک راه‌حل درست برسیم.

وی خاطرنشان کرد: نباید به جامعه القا کنیم که سوخت گران می‌شود و یا مصرف مردم محدود می‌شود، اگر طرحی در مجلس بررسی می‌شود حتما باید در راستای مصرف بهینه بوده و قیمت‌ها با زندگی مردم سازگار باشد./ ایلنا

م/۹۸

 

تگ ها بنزینسهمیه‌بندی

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • پالایش و پخشویژه

    ۱ میلیارد دلار بنزین صادر شد

    ۱۴۰۰-۰۴-۰۸
    توسط ghasemi
  • پالایش و پخش

    پشت پرده ماجرای کم‌فروشی در پمپ‌بنزین‌ها

    ۱۴۰۰-۰۴-۰۸
    توسط irpet
  • پالایش و پخش

    بنزین یا خودروهای فرسوده؛ مقصر آلودگی هوا کیست؟

    ۱۴۰۰-۰۴-۰۸
    توسط irpet
  • بین المللویژه

    رویترز مدعی شد: انتقال بنزین منتسب به ایران به کشتی‌های دیگر/ حکم توقیف فقط برای محموله‌هاست

    ۱۴۰۰-۰۴-۰۸
    توسط ghasemi
  • پالایش و پخش

    کاهش ۲۴ درصدی مصرف بنزین بعد از سهمیه‌بندی

    ۱۴۰۰-۰۴-۰۸
    توسط irpet
  • نفتویژه

    واعظی: وضعیت هوای تهران ارتباطی به کیفیت بنزین ندارد

    ۱۴۰۰-۰۴-۰۸
    توسط irpet

پاسخ دادن لغو پاسخ

74 − 64 =

این مطالب را نیز می توانید بخوانید

  • نفتویژه

    واکنش وزیر نفت به پخش اخبار از نحوه صادرات نفت ایران

  • نفتویژه

    به شاهرگ حیاتی نفت خوزستان آسیبی نرسید/آب تیمور و منصوری در امانند

  • پتروشیمی

    برای اولین بار Polymeric MDI با کیفیت جهانی در ایران تولید شد

قیمت نفت برنت

قيمت نفت وست تگزاس اينترمدييت

  • صفحه اصلی
  • تماس با ما
  • درباره ما
 طراحی و پشتیبانی MD

 

تمامی حقوق این وبسایت متعلق است به شبکه خبری نفت و انرژی ایران