شبكه خبري نفت و انرژي ايران

منو اصلی

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور

logo

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور
  • تهاتر برنج پاکستان با گاز مایع ایران

  • ۸۰ درصد جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی در آستانه تعطیلی قرار گرفتند

  • ساخت مزرعه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی توسط پالایشگاه تهران

  • تفاهم‌نامه ۴۰ میلیارد دلاری شرکت ملی نفت ایران و گازپروم روسیه امضا شد

  • رابطه مالی دولت و شرکت ملی نفت اصلاح شد

  • تفاهم‌نامه توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان به ارزش ۷ میلیارد دلار در حضور رئیسی امضا شد

  • وزیر نفت: ۷ میلیارد دلار برای توسعه میدان آزادگان سرمایه‌گذاری می‌شود

  • مختصات انرژی ایران از نگاه بی‌پی

  • روایت شایعات بنزینی دولت سیزدهم

  • فرصت طلایی ایران برای جبران خلاء بشکه‌های نفت روسیه

بخش خصوصیپتروشیمی
صفحه اصلی›بخش خصوصی›تأمین خوراک طرح‌های پایین‌دستی پلی‌پروپیلن در ایلام تضمین شده است

تأمین خوراک طرح‌های پایین‌دستی پلی‌پروپیلن در ایلام تضمین شده است

توسط ghasemi
۱۳۹۹-۱۰-۰۷
0

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس از بهره‌برداری کارخانه پلی‌پروپیلن پتروشیمی ایلام تا سال ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: این شرکت برای تأمین خوراک صنایع تکمیلی و پایین‌دستی پلی‌پروپیلن به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی تضمین می‌دهد.

به گزارش ایران‌پترونت به نقل از شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، جعفر ربیعی در نشست با اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات استان ایلام با اشاره به افتتاح حدود ۸۶۶ میلیون یورو پروژه پتروشیمی در استان ایلام، گفت: یکی از مهم‌ترین سیاست‌های شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در استان محروم ایلام، توسعه زنجیره‌های ارزش با هدف اشتغال بیشتر فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها و مردم بومی استان در صنعت پتروشیمی است.

وی با اشاره به پیشرفت ۵۰ درصدی ساخت واحد پلی‌پروپیلن پتروشیمی ایلام، خواستار پیگیری و مطالبه رسانه‌ها و مردم استان ایلام برای تکمیل زنجیره‌های ارزش شد و افزود: به‌طور قطع صنعت پتروشیمی نمی‌تواند برای همه جوانان بیکار کشور شغل ایجاد کند، اما با توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی و تکمیل زنجیره‌های ارزش می‌توان در کنار اشتغال جمعیت قابل توجهی از جوانان بیکار و جویای کار، محصولات جدید و متنوعی را با هدف بی‌نیازی کشور از واردات تولید و عرضه کرد.

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، خواستار مشارکت بیشتر سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در طرح‌های تکمیل زنجیره پتروشیمی ایلام شد و ادامه داد: مسئولیت صنایع پتروشیمی خلیج فارس تنها ساخت و توسعه صنایع بالادستی و میان‌دستی با هدف تامین خوراک صنایع تکمیلی و پایین‌دستی است و با تولید محصولات میانی، فعالان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی باید از این فرصت برای ساخت کارخانه‌های جدید با هدف تکمیل زنجیره‌ها و تولید محصولات نهایی و کالاهای اساسی مردم استفاده کنند.

ربیعی، زمان‌بندی بهره‌برداری از کارخانه پلی‌پروپیلن پتروشیمی ایلام را نیمه نخست سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و گفت: با ساخت و بهره‌برداری از این واحد، زمینه ارزش‌سازی در ایلام فراهم می‌شود و باید اداره صمت استان از امروز برای فراخوان و جذب سرمایه‌گذاران خصوصی پایین‌دستی پلی‌پروپیلن اقدام کند.

نایب‌رئیس هیئت مدیره هلدینگ خلیج فارس با تأکید بر اینکه این هلدینگ به سرمایه‌گذاران برای تأمین پایدار و مطمئن خوراک اطمینان می‌دهد، بیان کرد: با تکمیل زنجیره پلی‌پروپیلن می‌توان صدها محصول و کالای اساسی در ایلام تولید و حتی بخش قابل توجهی از آن را به بازارهای منطقه‌ای و کشورهای همسایه صادر کرد.

وی مسئولیت مهم رسانه‌ها را امیدآفرینی در جامعه دانست و با اعلام اینکه رسانه‌ها باید سرچشمه امید برای مردم باشند، گفت: باید در کنار نقدهای منصفانه و سازنده، برای امیدآفرینی در جامعه هم تلاش کنیم.

م/۹۸

تگ ها جعفر ربیعیشرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • پتروشیمی

    هلدینگ خلیج فارس: به جای اتهام‌زنی با رسانه‌ها تعامل کنیم

    ۱۳۹۹-۱۰-۰۷
    توسط ايران پترونت
  • پتروشیمیویژه

    عملیات اجرایی پتروشیمی سنقر آغاز شد

    ۱۳۹۹-۱۰-۰۷
    توسط فرزین سوادکوهی
  • پتروشیمی

    بازدید مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس از پتروشیمی اروند

    ۱۳۹۹-۱۰-۰۷
    توسط ايران پترونت
  • پتروشیمی

    ضرورت انجام طرح های تحقیق و توسعه تولید گرید های جدید pet  در پتروشیمی تند گویان

    ۱۳۹۹-۱۰-۰۷
    توسط فرزین سوادکوهی
  • پتروشیمی

    توسعه صنایع پایین دستی از سوی هلدینگ خلیج فارس با همکاری بخش خصوصی

    ۱۳۹۹-۱۰-۰۷
    توسط فرزین سوادکوهی
  • اخبار دیگرپتروشیمیویژه

    بجای یاس باید امیدواری در جامعه تزریق کرد

    ۱۳۹۹-۱۰-۰۷
    توسط فرزین سوادکوهی

پاسخ دادن لغو پاسخ

53 + = 57

این مطالب را نیز می توانید بخوانید

  • بین الملل

     افزایش فاصله قیمت بنزین سوپر و معمولی در آمریکا تقصیر پالایشگران نیست     

  • پالایش و پخشویژه

    کاهش دوره ممنوعیت ترانزیت بنزین، گازوئیل و هیدروکربورهای مشابه

  • اخبار دیگر

    دستگاه جامع برنامه‌ریز بیسیم‌های مخابراتی در منطقه عملیاتی آغار و دالان ساخته شد

قیمت نفت برنت

قيمت نفت وست تگزاس اينترمدييت

  • صفحه اصلی
  • تماس با ما
  • درباره ما
 طراحی و پشتیبانی MD

 

تمامی حقوق این وبسایت متعلق است به شبکه خبری نفت و انرژی ایران