تقاضای یکی از کارکنان اداره کل سوختگیری هواپیمایی
«م.الف»، یکی از خوانندگان «ایران پترونت» که در اداره کل سوختگیری هواپیمایی متعلق به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران فعالیت دارد برای ما نوشته است که به دلیل مشکلات و هزینه های سرسام آور زندگی از اداره کل سوختگیری هواپیمایی درخواست انتقال به طرح اقماری را کرده است اما پس از گذشت ۴ سال هنوز نتوانسته موافقت مدیران این اداره را جلب کند.
او می گوید: «در حال حاضر ۳۱ سال سابقه کار در بخش سوختگیری هواپیمایی را دارم. دو فرزند دانشگاهی دارم که هزینه های سر سام آور تحصیل شان مشکلات مالی بیشماری را بر من تحمیل کرده است. بدهکاری به بانکها و مشکلات خانوادگی، زندگی ام را در آستانه فروپاشی قرار داده است.
برای حل مشکلات مالی ام، تقاضای رفتن به طرح اقماری را داشتم که بعد از گذشت ۴ سال هنوز موفق نشده ام.
بعد از اینکه از شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ناامید شدم، برای انتقال به طرح اقماری از طریق شرکت نفت فلات قاره کاریابی کردم که نزدیک به یک سال طول کشید تا بالاخره تاییدیه و اعلام نیاز گرفتم.
پس از آن نامه ای مبنی بر درخواست ترخیصم به شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی فرستاده شد و حالا با گذشت بیش از یک ماه از ارسال این نامه با درخواست من موافقت نشده است.
با توجه به اینکه فقط ۵ سال تا موعد بازنشستگی ام مانده و به لطف خدا روزنه ای پیش رویم باز شده تا با انتقال به شرکت نفت فلات قاره مشکل مالی ام حل شود تقاضا دارم مسوولان نسبت به رفع این مشکل اقدام کنند.
ع/۲۲