شبكه خبري نفت و انرژي ايران

منو اصلی

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور

logo

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور
  • پروژه احداث خط لوله صادرات گاز ایران به عمان احیا شد

  • نیروگاه ۳۲۰ مگاواتی قشم به بهره‌برداری رسمی رسید

  • چالش واردات پتروشیمی ها برای بزرگترین تولیدکننده آجر نسوز کشور

  • احتمال کشف لایه جدید در دو میدان نفتی/پیشنهاد ۷.۵ میلیارد دلاری انرژی پاسارگاد به وزارت نفت

  • تعارض منافع باید در سطح ملی به یک گفتمان تبدیل شود

  • مشارکت ایران در تکمیل پتروپالایشگاه نیکاراگوئه

  • ایران در پالایشگاه نفتی نیکاراگوئه سرمایه‌گذاری می‌کند

  • صادرات گاز ایران به عراق به ۳۰ میلیون مترمکعب در روز افزایش یافت

  • برداشت گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی تا پایان امسال

  • پتروشیمی‌های کاغذی و طرح‌هایی که منابع مالی را بر باد می‌دهند

گاز
صفحه اصلی›گاز›ضرورت درس آموزی و بهره گیری از تجربیات برای مقابله با بحران های گازی

ضرورت درس آموزی و بهره گیری از تجربیات برای مقابله با بحران های گازی

توسط فرزین سوادکوهی
۱۳۹۸-۰۳-۲۴
0

خوشبختانه با پاترولینگ و سرکشی بی‌نظیر همکاران در مناطق مختلف انتقال گاز ایران در بحران سیل و نیز با اطلاع‌رسانی به موقع و تعامل بسیار خوب این شرکت با تمامی مجموعه‌های شرکت ملی گاز ایران، به رغم وجود شبکه عظیم خطوط لوله گاز در کشور (بیش از ۳۷ هزار کیلومتر) حتی یک مورد انفجار یا آتش‌سوزی در خطوط فشار قوی کشور و بطور کل، در شبکه انتقال گاز کشور پیش نیامد.

به گزارش”ایران پترونت” ، سعید توکلی، مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران در مراسم تقدیر از مدیران و کارکنان مناطق عملیات انتقال گاز فعال و تأثیرگذار در مدیریت بحران سیل اخیر که با حضور حسن منتظرتربتی، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و مدیران مناطق ده‌گانه عملیات انتقال گاز برگزار شد، با بیان این مطلب، اظهار داشت: در واقع، یکی از مهم‌ترین اتفاقات مهم و مبارکی که در این بازه زمانی پیش آمد، آزمایش و آزمونی عملی و دشوار از خطوط انتقال گاز بود که موجب شد بصورت واقعی در مرحله عمل و به رغم شرایط پیچیده و محدودکننده، یک بررسی میدانی کامل از تمام خطوط انتقال و تأسیسات تقویت فشار گاز به عمل آید که خوشبختانه از این آزمایش نیز، شرکت انتقال گاز ایران سربلند بیرون آمد.

وی ادامه داد: بحران سیل بخش زیادی از مناطق عملیاتی ۱۰ گانه را درگیر کرد، با این حال، در گستره‌هایی که درگیر سیل بودند، ما حتی یک مورد حادثه آتش‌سوزی نداشتیم و این امر، نشان دهنده آن است که همکاران ما با پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته لازم در این زمینه، تعمیرات، پایش و نگهداری را به موقع و به خوبی انجام داده و نتیجه آن را نیز در بحران اخیر شاهد بودند.

درس‌آموزی از بحران سیل

توکلی با بیان این که در ارتباط با موضوع سیل و با توجه به اتفاقاتی که افتاد، تجربیات جدیدی نیز به دست آمد، گفت: این تجربیات جدید منتج به تهیه دستورالعمل‌ها و استانداردهایی نوین شد و این ایده را در ذهن ما شکل داد که طی جلسه‌ای، می‌توان در قالب درس‌آموزی از این بحران، کسب تجربه کرد.

وی در ادامه با اشاره به استقبال تربتی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از این موضوع، تصریح کرد: استقبال مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از این «درس‌آموزی» موجب شد تا همکاران مرتبط در واحدهای ستادی و مهندسی و توسعه هم که در چرخه پایداری شبکه گاز قرار دارند، به این جلسات دعوت شوند تا نتیجه کار به صورت مکتوب در اختیار همگان قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران در ادامه تأکید کرد: امروز این جلسه در قالب درس‌آموزی و بیان نقطه نظرات بهره‌بردارانی است که در فرآیند پایداری انتقال گاز تاثیر بسزایی دارند و متناسب با بهبود مدیریت بحران سیل، مکانیزم‌ها، دستورالعمل‌ها، روش‌های نوین تعمیراتی و پیشنهادات و انتظاراتی که از موضوع بحران سیل داشتند را به دیگر همکاران ارایه دهند.

به گفته توکلی، این مسائل در قالب مدیریت دانش جمع‌بندی شد و همکاران مناطق عملیاتی با ارائه تجربیات خود در صدد اصلاح استانداردها برآمدند که این اصلاحات می‌تواند در نحوه طراحی و اجرا و یا تهیه دستورالعمل‌های به‌روز در بخش بهره‌برداری باشد؛ بهره‌بردارانی که تحت هر شرایطی، به بهترین نحو ممکن، پایداری شبکه را حفظ و هدایت کردند و تلاش دارند تا در شرایط احتمالی آتی نیز، با کمترین نقاط ضعف روبرو شوند.

وی در ادامه افزود: این موارد همه نشان‌دهنده آن است که عملکرد شرکت انتقال گاز ایران در بحران اخیر در هر دو بعد فنی و عملیاتی و مسئولیت‌های اجتماعی بسیار عالی بوده، ضمن آن که در بعد مسئولیت‌های اجتماعی، همکاران مناطق بسیار خوب عمل کردند؛ مثل منطقه ۷ عملیات انتقال گاز ایران که یک هفته پایش کیفیت و سلامت آب آشامیدنی برای مناطق سیل‌زده خرم‌آباد، معمولان و پل دختر را به خوبی انجام دادند./روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران

س/۴۱

تگ ها پاترولینگ و سرکشی به خطوط انتقال گازتقدیر از فعالان و تلاشگران شرکت انتقال گاز در بحران سیل اخیر:حسن منتظرتربتی، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایرانحوادث وبحران احتمالی در حوزه گازکشورخطوط انتقال گازدرس‌آموزی از بحران سیلسعید توکلیمدیرعامل شرکت انتقال گاز ایرانموضوع سیل و تاثیر آن در شبکه های گاز کشور

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • گاز

    راه‌اندازی نرم‌افزار مدیریت نگهداری و تعمیرات در منطقه ۸ عملیات انتقال گاز

    ۱۳۹۸-۰۳-۲۴
    توسط ايران پترونت
  • گاز

    ایران به دانش تعمیرات خاص توربین‌های زیمنس دست یافت

    ۱۳۹۸-۰۳-۲۴
    توسط ايران پترونت
  • گاز

    انتقال ۲ میلیارد مترمکعب سیلاب با لوله‌های گاز

    ۱۳۹۸-۰۳-۲۴
    توسط ايران پترونت
  • گاز

    اجرای عملیات خط لوله انتقال اسید در پالایشگاه نهم پارس جنوبی

    ۱۳۹۸-۰۳-۲۴
    توسط ايران پترونت
  • گاز

    ثبت رکورد جدید انتقال گاز در سرمای اخیر

    ۱۳۹۸-۰۳-۲۴
    توسط ghasemi
  • گازویژه

    ساخت پیگ هوشمند ۵۶ اینچ با حمایت شرکت ملی گاز آغاز شد

    ۱۳۹۸-۰۳-۲۴
    توسط ايران پترونت

پاسخ دادن لغو پاسخ

− 2 = 1

این مطالب را نیز می توانید بخوانید

  • آب و برق

    صادرات برق افزایش یافت

  • آب و برق

    اقدامات آبفای استان تهران آب‌گرفتگی در اهواز را برطرف کرد

  • نفتویژه

    کمیته نظارتی از تلاش برای بازتوزیع مازاد پایبندی میان اعضای اوپک پرهیز کند

قیمت نفت برنت

قيمت نفت وست تگزاس اينترمدييت

  • صفحه اصلی
  • تماس با ما
  • درباره ما
 طراحی و پشتیبانی MD

 

تمامی حقوق این وبسایت متعلق است به شبکه خبری نفت و انرژی ایران