شبكه خبري نفت و انرژي ايران

منو اصلی

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور

logo

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور
  • تفاهم‌نامه توسعه میدان مشترک نفتی آزادگان به ارزش ۷ میلیارد دلار در حضور رئیسی امضا شد

  • وزیر نفت: ۷ میلیارد دلار برای توسعه میدان آزادگان سرمایه‌گذاری می‌شود

  • مختصات انرژی ایران از نگاه بی‌پی

  • روایت شایعات بنزینی دولت سیزدهم

  • فرصت طلایی ایران برای جبران خلاء بشکه‌های نفت روسیه

  • ورود شرکت‌های داخلی نفتی به سرمایه‌گذاری خطرپذیر

  • پتروشیمی سروش انرژی پایدار به پیشرفت ۱۱ درصدی رسید

  • قرارداد ۳۲ ساله توتال و قطر برای توسعه بزرگترین میدان گازی جهان

  • پروژه احداث خط لوله صادرات گاز ایران به عمان احیا شد

  • نیروگاه ۳۲۰ مگاواتی قشم به بهره‌برداری رسمی رسید

پتروشیمی
صفحه اصلی›پتروشیمی›ظرفیت تولید پروپیلن کشور به ۴ میلیون تن می‌رسد

ظرفیت تولید پروپیلن کشور به ۴ میلیون تن می‌رسد

توسط ghasemi
۱۳۹۹-۰۵-۱۷
0

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: با اجرای طرح جامع افزایش پروپیلن در صنعت پتروشیمی ظرفیت تولید این محصول به ۴ میلیون تن در سال ۱۴۰۴ می‌رسد.

به گزارش ایران‌پترونت، بهزاد محمدی درباره وضع تولید کنونی پروپیلن در کشور اظهار کرد: هم اکنون ۹۵۰ هزار تن پروپیلن در صنعت پتروشیمی تولید و به‌طور کامل نیز مصرف می‌شود و کمبود این محصول در صنعت وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه رقم تولید پروپیلن با طرح‌های در حال اجرای کنونی در صنعت پتروشیمی در چهار سال آینده ۸۰۰ هزار تن افزایش می‌یابد و در سال ۱۴۰۴ به ۲ میلیون تن می‌رسد، افزود: با اجرای طرح جامع افزایش پروپیلن در صنعت پتروشیمی که به‌تازگی تدوین شده است، ظرفیت تولید پروپیلن در کشور به ۴ میلیون تن در سال ۱۴۰۴ افزایش پیدا خواهد کرد.

به گفته محمدی، در طرح جامع افزایش پروپیلن از مسیر متانول، سه طرح ۴۷۰ هزار تنی در عسلویه با عنوان طرح پارک پروپیلن عسلویه، سه طرح ۱۲۰ هزار تنی در امیرآباد شمال کشور، یک طرح در منطقه انزلی و یک طرح هم در اسلام‌آباد تعریف شده است که امیدواریم با اجرای این طرح‌ها مجموع ظرفیت تولید پروپیلن در کشور تا سال ۱۴۰۴ به ۴ میلیون تن برسد که توسعه شگرفی را در توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی ایجاد خواهد کرد.

وی در پاسخ به این پرسش که برنامه صنعت پتروشیمی تا پیش از کامل شدن طرح‌های تولید پروپیلن برای متانول مازاد در کشور چیست، گفت: طرح‌های تولید متانول در صنعت پتروشیمی در گذشته تعریف شده و در حال اجرا هستند و مجبور به تولید، مصرف داخلی و صادرات این محصول هستیم، اما با اجرای این طرح عنوان‌شده (طرح جامع افزایش پروپیلن) و سایر طرح‌های پیشران تعریف‌شده که از مسیر متانول انجام خواهد شد، سعی می‌شود مصرف را به حدی برسانیم که در فروش این محصول صادراتی دچار مشکل نشویم.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه طرح‌های پیشران در چهار شاخه متانول، پروپیلن، اتیلن و بنزن با هدف تکمیل زنجیره تعریف شده است، تصریح کرد: مهم‌ترین شاخه پروپیلن است که بسیار پرمصرف و کاربردی است. امیدواریم با مشوق‌هایی که برای سرمایه‌گذاران در تخفیف خوراک، تخفیف‌های مالیاتی و ارائه دانش فنی ایرانی (در شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی توسعه پیدا کرده)، در نظر گرفته شده است، شاهد اجرای طرح‌های پیشران باشیم.

م/۹۸

تگ ها صنایع پتروشیمیظرفیت تولید پروپیلن کشور

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • پتروشیمی

    هلدینگ خلیج فارس از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در صنعت پتروشیمی استقبال می‌کند

    ۱۳۹۹-۰۵-۱۷
    توسط ايران پترونت
  • پتروشیمی

    ۲۳ طرح توسعه‌ای در منطقه عسلویه راه‌اندازی می‌شود

    ۱۳۹۹-۰۵-۱۷
    توسط ghasemi
  • پتروشیمی

    ظرفیت تولید پروپیلن کشور به ۳ میلیون تن می‌رسد

    ۱۳۹۹-۰۵-۱۷
    توسط ghasemi
  • پتروشیمی

    افزایش ۳۵ درصدی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی

    ۱۳۹۹-۰۵-۱۷
    توسط ghasemi
  • پتروشیمیویژه

    مدیری که با مخالفت نماینده مجلس معارفه نشد

    ۱۳۹۹-۰۵-۱۷
    توسط ايران پترونت
  • پتروشیمی

    مدیریت مازاد عرضه متانول در کشور

    ۱۳۹۹-۰۵-۱۷
    توسط ghasemi

پاسخ دادن لغو پاسخ

61 − 56 =

این مطالب را نیز می توانید بخوانید

  • بین المللویژه

    چین و ساخت بزرگ‌ترین توربین بادی دریایی جهان

  • بین الملل

    نفت حاضر به افزایش قیمت نیست

  • نفت

    تعیین تکلیف ۷ بسته قراردادی طرح «۲۸ مخزن» در مناطق نفتخیز جنوب

قیمت نفت برنت

قيمت نفت وست تگزاس اينترمدييت

  • صفحه اصلی
  • تماس با ما
  • درباره ما
 طراحی و پشتیبانی MD

 

تمامی حقوق این وبسایت متعلق است به شبکه خبری نفت و انرژی ایران