مرکز CRMآبفای کشور،سرآغازی جدید برای ارتباط با مشتری
مرکز مدیریت ارتباط با مشتری یا CRM برای نخستین بار درشرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور شکلی جدید از تعامل دوطرفه را بین نهاد خدمت گذار و ممردم رقم می زند تا بر اساس آن همه نیازهای مشتریان در حوزه آب وفاضلاب کشور بصورت مستقیم رصد شود.
به گزارش ایران پترونت عصر امروز علی سید زاده مدیر کل روابط عمومی و دفتر ارتباطات مردمی شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در یک نشست خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار ما مبنی بر این که آیا راه اندازی چنین مرکزی بر پایه تجربه های پیشین شرکت های خئدمات حوزه آب در دنیا شکل گرفته است یا خیر گفت: بله.این شیوه خدمت رسانی به مشتریان پیش از این نیز در بسیاری از نهادهای صنعتی و خدمتی در جهان بکار گرفته شده است و ما در شرکت منهدسی آب وفاضلاب کشور برای نخستین بار این سامانه را راه اندازی کردیم تا ارتباطمان با مردم و مشتریان با سهولت و شفافیت هرچه بیشتر شکل بگیرد.
وی افزود:مرکز مدیریت ارتباط با مشتری یا CRMیک فصل جدید در صنعت آب وفاضلاب است و بر پایه آن خواسته ها و نیازهای مشتریان دریافت و احصا می شود تا بر مبنای بازخوردی که از سوی مشتری دریافت می کنیم بتوانیم خدمات خود به مردم را ارتقا بدهیم.
سید زاده اضافه کرد:این مرکز در حوزه ستادی شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور کل مراکز ارتباط با مشتریان را مدیریت خواهد کرد وبر این اساس اطلاعات شرکت های آب و فاضلاب بصورت آنلاین به فاصله زمانی هر ۵ دقیقه در اختیار کارشناسان این سامانه قرار خواهد گرفت.
مدیر کل روابط عمومی شرکت آبفا کشور همچنین ادامه داد: این مرکز دارای داشبوردهایی مانند حوادث آب، حوادث فاضلاب،مشترکین و GIS است که هرکدام کارکردهایی مشخص دارند و بر این پایه نرم افزاری طراحی شده که کلیه اطلاعات شرکت های آب و فاضلاب سراسر کشور در آن قرار دارد که با انتخاب هرکدام آز آنها ما آخرین اطلاعات از نیازها و خواسته های مردم را رصد و پیگیری خواهیم کرد.
بنا به این گزارش همچنین حمیدرضا کشفی معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری آبفا نیز در این نشست با ارائه گزارشی از شرایط آبی کشور گفت: سال گذشته تعداد ۳۵۰ شهر دارای تنش آبی بودند که پیشبینی میشود با توجه به بارندگیها، این رقم در سال ۱۴۰۰ به ۲۲۰ تا ۲۵۰ شهر برسد.
کشفی با بیان اینکه آبفای کشور طی یک سال گذشته رویدادهای مختلفی را پشتسر گذاشته است، اظهار داشت: مهمترین این رویدادها، شیوع کرونا و افزایش مصرف آب بوده به نحوی که در کلانشهرها افزایش ۴۰ درصدی مصرف را نسبت به مدت مشابه قبل شاهد بودیم اما با تلاش شرکت آبفا توانستیم تا امروز خدمات مناسبی به مردم ارائه دهیم.
وی ادامه داد: علاوه بر شیوع کرونا، یکپارچگی شرکتهای آبفای شهری و روستایی نیز از جمله تجربیات سال گذشته بود که اتفاق مهمی بود و آثار آن در خدمترسانی به روستاییان مشاهده میشود و امیدواریم روز به روز بهبود را شاهد باشیم.
معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری آبفا با بیان اینکه تغییر ساختار آبفا و یکپارچگی شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی منجر به بهبود فرایند خدماترسانی به مردم شده است، خاطرنشان کرد: ما با تمام توان آمادهایم که به میزبانی سال ۱۴۰۰ برویم که پیشبینی میشود به لحاظ آبی، اوضاع خوبی نباشد.
کشفی با بیان اینکه میزان بارندگیها ۳۰ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل است، گفت: پیشبینیها نشان میدهد که اتفاق خاصی نیز برای جبران این کمبود بارش نیفتد.
وی با بیان اینکه ممکن است در سال ۱۴۰۰ در شهرها و روستاها با کمبود آب مواجه شویم، از تغییر نگرش در سیستم اطلاعرسانی صنعت آب کشور خبر داد.
مدیر نظارت بر طرحهای آب و فاضلاب کشور اعلام کرد: باز کردن درگاه ملی در آبفای کشور به نام CRM برای مشاهده نحوه ارتباط با مردم کاری اساسی است که شرکت آبفا فعال کرده تا مشترکینی که تماس گرفته و یا مراجعه میکنند، میزان رضایت از خدمات به آنها رصد شود.
کشفی درباره پروژه تصفیهخانه فیروزبهرام که روز سهشنبه با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو به افتتاح میرسد، تصریح کرد: یکی از پروژههای مهم کشور است که به میزان ۱۷۵ میلیون یورو از بانک توسعه اسلامی تامین اعتبار شده، یک تونل شمال به جنوب در غرب تهران و یکی از منحصر بهفردترین تونلهای فاضلابرو در دنیا است.
وی ادامه داد: تمامی مناقصات آن به صورت بینالمللی و بزرگترین مشاورین و پیمانکاران کشور و بینالمللی در این پروژه حضور داشتند.
معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری آبفا درباره طرح جمعآوری فاضلاب در اهواز و روند پیشرفت آن بیان داشت: جمعآوری آبهای سطحی و همزمان با آن دفع بهداشتی فاضلاب دو زیرساختی است که در اهواز نیاز به توسعه دارد که در حال حاضر جمعآوری آبهای سطحی عقبتر از پروژه فاضلاب است که البته آن هم به کندی پیش میرود. با دستور رهبری ۵۰ میلیون یورو برای اجرای پروژه فاضلاب اهواز اختصاص داده شده که تاکنون یکسوم آن پرداخت شده است.
کشفی افزود: مناقصات پروژه برگزار شده و کار اجرایی در حال انجام است اما شبکه دچار فرسودگی بالایی است. امیدواریم پروسه احداث شبکه فاضلاب به سرعت پیش برود تا در زمستان آینده مشکل کمتری داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر زیرساخت جمعآوری آبهای سطحی توسط شهرداری انجام شود و سیستم فاضلاب نیز کامل شود مشکلات این شهر کمتر میشود چرا که بارندگی ۱۱ میلیارد متر مکعبی که در سال جاری داشتیم، قطعا توسط سیستم فاضلاب نمیتواند جمعآوری شود. سیستم جمعآوری آبهای سطحی باید نقش خود را ایفا کند.
معاون راهبردی و نظارت بر بهره برداری آبفا یادآور شد: وزارت کشور و شرکت آب و فاضلاب هر دو با هم پیگیر مطالبات هستند تا بتوانیم هر دو کار یعنی جمعآوری آبهای سطحی و شبکه فاضلاب را در امتداد هم پیش ببریم.
وی با بیان این که بر اساس برنامه ریزی ها قرار بود به میزان ۵۰ میلیون یورو دیگر به این مورد اختصاص گفت: در حال حاضر برداشت اضافی از محل صندوق توسعه ملی برقرار نیست اما ممکن است برای استان خوزستان و شهر اصفهان تبصره ها و استثنائاتی بوجود بیاید.
س/۴۱