نگرانی اهالی بندرامام و ماهشهر از انتشار گازهای سمی
با خوانندگان/پیام ارسالی یک شهروند ماهشهری
یک شهروند ماهشهری با ارسال پیامی به ایران پترونت، نوشت: هر چند وقت یکبار، یکی از پتروشیمی های منطقه ماهشهر و بندرامام دچار مشکل شده و انتشار دودهای مشکوک و غیرمتعارف باعث نگرانی مردم می شود.
چند روز پیش نیز انتشار دودی زرد رنگ از پتروشیمی بندرامام موجب نگرانی مردم شد.
در روزهای گذشته نیز در چند نوبت این دود زردنگ از پتروشیمی بندرامام قابل مشاهده بود که در مواقعی بر اثر وزش باد به سمت شهر هدایت شد.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان بندرماهشهر گفت: علت انتشار این دود زرد رنگ نیازمند بررسی دقیق تری است و تا جمع آوری کامل اطلاعات امکان اظهار نظر دقیق وجود ندارد.
به گفته وی، احتمال می رود گاز منتشر شده از پتروشیمی بندر امام گاز ناکس باشد اما این موضوع هنوز تائید نشده است.
ما ساکنان ماهشهر خواستار رسیدگی به این معضل هستیم، انتشار این گازهای سمی می تواند سلامت ساکنان این منطقه را تهدید کند.
ف/۵۹