شبكه خبري نفت و انرژي ايران

منو اصلی

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور

logo

  • نفت
  • گاز
  • پالایش و پخش
  • پتروشیمی
  • بین الملل
  • آب و برق
  • بخش خصوصی
  • یادداشت
  • عکس و کاریکاتور
  • ورود شرکت‌های داخلی نفتی به سرمایه‌گذاری خطرپذیر

  • پتروشیمی سروش انرژی پایدار به پیشرفت ۱۱ درصدی رسید

  • قرارداد ۳۲ ساله توتال و قطر برای توسعه بزرگترین میدان گازی جهان

  • پروژه احداث خط لوله صادرات گاز ایران به عمان احیا شد

  • نیروگاه ۳۲۰ مگاواتی قشم به بهره‌برداری رسمی رسید

  • چالش واردات پتروشیمی ها برای بزرگترین تولیدکننده آجر نسوز کشور

  • احتمال کشف لایه جدید در دو میدان نفتی/پیشنهاد ۷.۵ میلیارد دلاری انرژی پاسارگاد به وزارت نفت

  • تعارض منافع باید در سطح ملی به یک گفتمان تبدیل شود

  • مشارکت ایران در تکمیل پتروپالایشگاه نیکاراگوئه

  • ایران در پالایشگاه نفتی نیکاراگوئه سرمایه‌گذاری می‌کند

با خوانندگان
صفحه اصلی›با خوانندگان›چند پرسش از مدیرعامل جدید منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

چند پرسش از مدیرعامل جدید منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

توسط ايران پترونت
۱۳۹۷-۰۸-۱۴
0

سیف‌الله حسنی‌پور- سیدپیروز موسوی برای دومین بار سکان هدایت منطقه‌ی ویژه‌ی اقتصادی انرژی پارس را بر عهده گرفته است، خبری که شاید برای برخی‌ها چندان خوشایند نباشد اما با توجه به رویکرد و تجربه‌ای که از پیش وجود داشته و دارد، امیدواریم و البته چشم انتظار. این امیدواری‌ها و چشم‌انتظاری‌ها از کسی که نزدیک به یک دهه از سوابق مدیریتی‌اش را در استان بوشهر سپری کرده چندان زیاد نیست و نوشتن و پرداختن به آن شاید هم چندان جایی نداشته باشد. با این حال بر اساس وظیفه رسانه‌ای بر آن هستیم تا نکاتی را مطرح کنیم و سوالاتی بپرسیم.

در سایه اختلافات و عدم همگرایی نمایندگان استان بوشهر در مجلس و اهمال‌های صورت گرفته به وسیله مدیران استانی و شهرستانی، متاسفانه فرصت‌سوزی‌هایی بابت بهره‌برداری مطلوب از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در راستای توسعه واقعی استان بوشهر صورت گرفته است که به‌نظر به سادگی هم قابل جبران نیست.

دامنه اختلاف نمایندگان و سستی مسوولین، بر سر انتخاب مدیرعاملی این منطقه نیز سایه افکند تا اینکه وزارت نفت به سیدپیروز موسوی اعتماد کرد و وی بعد از هفت سال مجدد به این سازمان بازگشت.

در کارنامه وی، مدیرعاملی شرکت خدمات رفاهی نفت، ریاست سازمان خدمات پشتیبانی صنعت نفت، معاونت و مدیرعاملی منطقه ویژه پارس و مدیریت‌عاملی شرکت صادراتی پایانه‌های نفتی ایران به چشم می‌خورد.

برخی معتقدند، اوج ارتباط صنعت نفت با استان بوشهر در دوران وی حاصل شد و این ارتباط با محیط پیرامون منطقه ویژه و احترام به کارکنان صنعت نفت در پارس‌جنوبی، از وی چهره‌ای محبوب ساخت، تا جایی که اکثر کارکنان و مردم استان بوشهر او را «سیّد» صدا کنند.

فارغ از پرداختن به دلایل عدم همگرایی نمایندگان استان در مجلس، بی‌توجهی مسوولان نسبت به ظرفیت منطقه و چرایی اعتماد مجدد وزارت نفت به موسوی، در ادامه چند سوال از مدیرعامل جدید پرسیده می‌شود تا قبل از رسیدن به عسلویه برایشان جوابی آماده داشته باشد.

یکم: جناب موسوی در راستای راهبرد شایسته‌گزینی در دولت و ایجاد فرصت‌ برابر برای همه افراد دارای صلاحیت‌های عمومی و تخصصی خدمتگزاری چه برنامه‌ای برای تقویت ارکان مدیریتی مختلف منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در سر دارید و سهم نخبگان محلی در این ارکان چقدر است؟

دوم: برنامه عملیاتی شما در خصوص تقویت و بهره‌برداری از ظرفیت ویژه تیم‌های باشگاه پارس‌جنوبی در لیگ برتر فوتبال چون پارس جم، فوتبال ساحلی، ووشو و سایر رشته‌های ورزشی این باشگاه چیست؟

سوم: برنامه مدون شما درخصوص حفاظت از منابع آب با محوریت بهره‌برداری از آب خلیج فارس چیست؟

چهارم: برنامه‌های شما جهت جذب سرمایه‌گذار در حوزه صنایع پائین‌دستی پتروشیمی‌های مستقر در منطقه در راستای افزایش بهره‌وری، چیست؟

پنجم: چشم‌انداز شما درخصوص بهره‌برداری ویژه از فرودگاه بین‌المللی خلیج‌فارس و خارج کردن آن از یک ترمینال مسافربری خانوادگی! چیست؟

ششم: چند سالی است طرح توانمندسازی جوانان جویای کار محیط پیرامون حوزه گازخیز پارس‌جنوبی و شمالی در دستور کار قرار گرفته است، برنامه شما در خصوص نتیجه‌گیری از این طرح، اشتغال توانمندی‌های ایجاد شده و ارتباط صنعت با دانشگاه‌های منطقه چیست؟

هفتم: چه برنامه‌ای درخصوص بهره‌برداری از اراضی بایر در محدوده پارس‌جنوبی هم‌مرز با فرودگاه بین‌المللی و سواحل نیلگون خلیج فارس دارید؟

هشتم: آیا شما برنامه عملیاتی درخصوص فرصت‌سوزی‌های صورت گرفته در حوزه صنعت گردشگری و جذب توریسم با بهره‌گیری از صنایع پالایش و پتروشیمی یا همان توریسم صنعتی دارید؟

نهم: برنامه شما درخصوص عمل به مسوولیت‌های اجتماعی (رفع تهدیدات دامن‌گیر فرهنگ و اجتماع منطقه، چالش‌های فراروی محیط‌زیست حاصل از آلودگی فلرها و کمربند سبز مغفول در منطقه ویژه پارس جنوبی و …) چیست؟

دهم: کمک به ایجاد زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی و توسعه راه‌های ارتباطی جهت حمل و نقل کالا و مسافر در برنامه شما چه جایگاهی دارد؟

یازدهم: با توجه به تحریم‌های دامنگیر کشور، چشم‌انداز و چالش‌های فراروی بزرگ‌ترین قطب انرژی و اقتصادی کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ این سوال از آن‌رو اهمیت دارد که شما پیش از این تجربه مقابله با این تحریم‌ها را در حوزه صادرات نفت و توسعه زیرساخت‌های لازم برای مقابله با آثار شوم این رفتار غیرانسانی دارید.

دوازدهم: گستره‌ فعالیت‌ها، اقدامات و عملیات پالایشگاهی در برنامه‌ریزی آقای مدیرعامل چگونه است؟ آیا به محیط پیرامونی خلاصه می‌شوید یا نه، بر این باور هستید که باید همه مردم استان بوشهر را از خدمات اجتماعی نفت بهره‌مند کرد.

ع/۲۲

تگ ها پارس جنوبيسيدپيروز موسويسيف‌الله حسنی‌پورعسلويهمناطق ويژهمنطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس

مطالب مرتبط درباره نویسنده

  • نفتویژه

    دومین سکوی دریایی فاز ۱۴ پارس جنوبی راهی آبهای خلیج فارس شد

    ۱۳۹۷-۰۸-۱۴
    توسط ايران پترونت
  • یادداشت

    وضعیت اجتماعی منطقه عسلویه؛ رویکردها و راهکارها

    ۱۳۹۷-۰۸-۱۴
    توسط ايران پترونت
  • نفتویژه

    راهبری شش هزار کیلومتر خطوط عملیات تولید در پارس جنوبی

    ۱۳۹۷-۰۸-۱۴
    توسط ايران پترونت
  • یادداشت

    گاز، پارس‌جنوبی و پتاسیل‌های جهانی

    ۱۳۹۷-۰۸-۱۴
    توسط ايران پترونت
  • نفت

    بهره‌برداری از مخازن گاز مایع فازهای ٢٠و٢١ پارس جنوبی آغاز شد

    ۱۳۹۷-۰۸-۱۴
    توسط ايران پترونت
  • گاز

    روند کاهشی فلرینگ ۵ پالایشگاه عسلویه

    ۱۳۹۷-۰۸-۱۴
    توسط ايران پترونت

پاسخ دادن لغو پاسخ

37 − = 28

این مطالب را نیز می توانید بخوانید

  • پالایش و پخش

    بنزین در ایام تعطیل به حد کافی هست

  • گاز

    جلوگیری از افت فشار گاز کشور تنها با ۱۰ درصد صرفه‌جویی

  • بین المللویژه

    تحریم خط لوله گاز روسیه در سنای آمریکا تصویب شد

قیمت نفت برنت

قيمت نفت وست تگزاس اينترمدييت

  • صفحه اصلی
  • تماس با ما
  • درباره ما
 طراحی و پشتیبانی MD

 

تمامی حقوق این وبسایت متعلق است به شبکه خبری نفت و انرژی ایران